Onze diensten

MKV Motoren is gespecialiseerd in de in- en verkoop van met name Harley Davidson motoren.Kwaliteit, service en kwalitatief goed onderhoud zijn belangrijke prioriteiten binnen onze organisatie.U kunt bij ons tevens terecht voor de banden van uw motor als ook een onderhoudscontrole.Wij nemen alle zorgen uit handen als het gaat om veilig rijden, uiteraard tegen gezonde prijzen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.  

Onderhoudsprijzen 2023

Sportster Softail/Dyna Softail M8 Touring Touring M8 V-Rod
Kleine beurt 
€ 275,-
Kleine beurt 
€ 295,-
Kleine beurt 
€ 295,-
Kleine beurt 
€ 320,-
Kleine beurt 
€ 320,-
Kleine beurt 
€ 295,-
Grote beurt 
€ 345,-
Grote beurt 
€ 395,-
Grote beurt 
€ 395,-
Grote beurt 
€ 420,-
Grote beurt 
€ 420,-
Grote beurt 
€ 395,-

Kwaliteit, service en kwalitatief goed onderhoud zijn belangrijke prioriteiten binnen onze organisatie.

Ons team heeft passie voor Harley Davidson, dat ziet u terug in onze kwaliteit

Inkoop & Verkoop

Bij MKV Motoren zijn wij altijd op zoek naar gebruikte Harley Davidson motoren, ongeacht welke bouwjaar, model of de staat van de motor. Bent u van plan uw motor te verkopen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij bieden u een goede prijs en zullen alle administratieve zaken voor u afhandelen. Bent u van plan een motor aan te schaffen?

Binnen ons bedrijf bieden wij enkel kwalitatief hoogwaardige motoren in perfecte staan aan. Een motor waar wij volledig achter staan, met garantie en service.
Neem dan contact met ons op voor het actuele aanbod of bekijk de occasions pagina op onze website.

Onderhoud en service

Wij nemen u alle zorg uit handen als het gaat om veilig rijden, uiteraard tegen gezonde, marktconforme en transparante prijzen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of het maken van een werkplaats afspraak. Bent u niet in de gelegenheid met uw motor langs te komen? Maak dan gebruik van onze haal en breng diensten. 

Onze werkplaats diensten bestaan onder andere uit:- service(beurten), reparatie van uw Harley-Davidson,  schade taxaties; herstellen van schade, verbouwingen aan uw Harley-Davidson, plaatsen van onderdelen en accessoires op uw motorfiets, spuitwerk (ook special paint).

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.